Αθλητισμός

Ταϊβό Αβονίγι: Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ταϊβό Αβονίγι: Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Ταϊβό Αβονίγι: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Ταϊβό Αβονίγι: Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα κάποια μεταγραφική κίνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του επιθετικού. Ειδικότερα αν τελικά αποχωρήσει ο Γκερέρο. Πριν λίγες ημέρες το όνομα του Χασάν έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας. Όπως είναι λογικό αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στην ομάδα.

Ένα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ταϊβό Αβονίγι. Πρόκειται για έναν 22χρονο επιθετικό που ανήκει στην Λίβερπουλ. Τη φετινή σεζόν έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μάιντζ. Ωστόσο δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Γερμανική ομάδα.

Θέλει ο Ολυμπιακός, υπάρχουν κι άλλες ομάδες

Σύμφωνα με το “Goal.com” η Λίβερπουλ θα καλέσει πίσω τον ποδοσφαιριστή και μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι μόνοι τους. Ο παίκτης αρέσει επίσης σε Ισπανικές όπως η Λεγκανές και η Μαγιόρκα. Στο παιχνίδι της απόκτησης του βρίσκεται και η Μπεσίκτας.

«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τους γίγαντα της Ελλάδας, Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Μονπελιέ, Μπρεστ και Νιμ μελετούν την κατάσταση, τη στιγμή που Μπεσίκτας, Λεγανές και Μαγιόρκα να έχουν καταθέσει κρούσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments