Ελλάδα

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό δυο χρονών παιδί από αυτοκίνητο

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό δυο χρονών παιδί από αυτοκίνητο
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα παιδάκι μόλις 2 ετών καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής. Ένα κοριτσάκι δυο ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι ο πατέρας του παιδιού.  Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε κατά λάθος από όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του παιδιού έκανε όπισθεν με το αγροτικό του πατώντας το παιδί του. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:20. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την προανάκριση που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι:

“Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας”.

Ο κοινοτάρχης της περιοχής μίλησε στο newsit.gr περιγράφοντας από τη δική του πλευρά τα γεγονότα. “Συγκεχυμένα είναι ακόμα τα πράγματα ωστόσο το σίγουρο είναι πως το κοριτσάκι είδε τον πατέρα του να επιστρέφει με το αυτοκίνητο στο σπίτι. Εκείνος το φώναξε και χωρίς η μητέρα να προλάβει να αντιδράσει το παιδί ξέφυγε από τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να γίνει το κακό και να το παρασύρει”, ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments