Διεθνή

Επική ανάρτηση από τα ΙΚΕΑ για Χάρι και Μέγκαν

Επική ανάρτηση από τα ΙΚΕΑ για Χάρι και Μέγκαν
Ο σουηδικός κολοσσός δεν έμεινε ασυγκίνητος για όσα συμβαίνουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δίνοντας με ανάρτηση του χείρα... βοηθείας στους Χάρι και Μέγκαν.

Η αλυσίδα ΙΚΕΑ στέκεται δίπλα στο ζευγάρι που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μπάκιγχαμ. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική ζωή από αυτή που του επέβαλλε το πρωτόκολλο αφήνοντας το παλάτι. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού πως θέλουν να αποχωρήσουν από το Μπάκιγχαμ, ο σουηδικός κολοσσός ΙΚΕΑ θέλησε με ανάρτησή του να δείξει τη στήριξη του και παράλληλα να επωφεληθεί της έκτασης που έχει πάρει το θέμα.

Η διαφήμιση για τις κούτες μετακόμισης του ΙΚΕΑ γράφει στα ιταλικά: «Μέγκαν, Χάρι. Σας καταλαβαίνουμε. Είμαστε φτιαγμένοι για να αλλάζουμε». Η ανάρτηση απευθύνεται στο ζευγάρι αναφέροντας ότι πουλάει κούτες για μετακόμιση προς 3,5 ευρώ τη μία αν χρειαστεί να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους και να μετακομίσουν στον Καναδά, κάνοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για να προωθήσει η εταιρία την υπηρεσία.

Έγραψε και κάτι άλλο επίσης στην ανάρτηση: «Η μετακόμιση είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον καθένα».

Η βασίλισσα Ελισάβετ σεβάστηκε την επιθυμία του ζευγαριού

Η 93χρονη μονάρχης εξέδωσε γραπτή δήλωση αμέσως μετά από τη λήξη της διάρκειας δυόμιση ωρών σύσκεψης, με τη συμμετοχή του πρίγκιπα Χάρι, του αδερφού του Γουίλιαμ και του πατέρα του Καρόλου. Η δήλωση χαρακτηρίζει τη συνάντηση «πολύ εποικοδομητική» και τονίζει ότι η ίδια η βασίλισσα και όλη η οικογένεια «στηρίζουν πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νεαρή οικογένεια».

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ θα παραμείνουν ένα πολύτιμο μέρος της οικογένειάς μου», συνεχίζει η βασίλισσα. Τονίζει επίσης ότι «ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν καταστήσει σαφές ότι δε θέλουν να εξαρτώνται από δημόσια κονδύλια στις νέες τους ζωές. Για αυτό έχει συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι Σάσεξ θα περνούν χρόνο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η δήλωση της Ελισάβετ καταλήγει επαναλαμβάνοντας την αρχική αντίδραση του Παλατιού την περασμένη εβδομάδα ότι «αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα» που πρέπει να επίλυση η βασιλική οικογένεια και ότι «απομένει ακόμα κάποια περισσότερη δουλειά να γίνει». Αλλά, συμπληρώνει εν κατακλείδι η βασίλισσα, η ίδια έχει ζητήσει να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments