Οικονομία

Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ

Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ
Επίδομα γέννας: Μπόνους ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων στην επίτευξη των εταιρικών στόχων ανακοίνωσε γνωστός επιχειρηματίας.

Επίδομα γέννας: Σε εταιρική εκδήλωση ο Έλληνας επιχειρηματίας ανακοίνωσε στους εργαζομένους του ότι θα δοθεί μπόνους προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειες  που καταβάλουν ώστε η εταιρεία να φτάσει τους στόχους της. Συγκεκριμένα, η γνωστή γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος», ιδιοκτησίας Δημήτρη Σαράντη, ανακοίνωσε στους εργαζομένους της, κατά την κοπή της πίτας για το 2020 ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της εταιρείας τόνισε πως έχοντας στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας (η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό), η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους – προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

Υπενθυμίζεται, πως η εταιρεία «Όλυμπος» έχει παράδοση στην γαλακτοβιομηχανία με την ιστορία της να ξεκινά το 1965. Μάλιστα, είναι η πρώτη που επισήμως ζήτησε τη θέσπιση μιας επίσημης διαδικασίας για την πιστοποίηση της ελληνικής προέλευσης των προϊόντων, για τον λόγο ότι ήθελε να προφυλάξει την ελληνική παραγωγή γάλακτος. Το 2015, αυτή η προσπάθεια ετών καρποφορεί, θεσπίζεται το Ελληνικό Σήμα και γίνεται η πρώτη εταιρεία που πιστοποιείται με αυτό. Πιστή στη φιλοσοφία της στήριξης της τοπικής οικονομίας και των ντόπιων παραγωγών, η «Όλυμπος» προχώρησε σε μια παραγωγή με στόχο την ενίσχυσή τους. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ορεινές Διαδρομές» επισκέπτεται τα χωριά απ’ όπου προέρχονται οι πρώτες ύλες των προϊόντων, παρουσιάζει την ιστορία και τους ανθρώπους τους και γεύεται τις νοστιμιές τους.

ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE και περισσότερα οκτάνια bp

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments