Video

Μέγκι Ντρίο: Επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” – Απολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου

Μέγκι Ντρίο: Επέστρεψε στο “Ευτυχείτε” – Απολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου
Μέγκι Ντρίο; Το μοντέλο μετά από αρκετές ημέρες αποχής, επέστρεψε στην εκπομπή όπου και συμμετέχει.

Μέγκι Ντρίο: Τέλος στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την απουσία της από την εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε” έβαλε το όμορφο μοντέλο με την επανεμφάνισή της. Η Μέγκι την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε αδικαιολόγητα από την εκπομπή, με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου να την βγάζει στη… σέντρα, επιρρίπτοντας της ευθύνες για τις πράξεις της.

Την Παρασκεύη η Κατερίνα Καινούργιου Open TV δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει με απόλυτα αυστηρό τόνο για τη συμπεριφορά της δικής της συνεργάτιδας, τονίζοντας ότι «Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται καθόλου». Η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής μετά από λίγες ημέρες αποχής και θέλησε να απολογηθεί δημόσια. «Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά.

Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Όχι μόνο από σένα, αλλά και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να αναφέρω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά. Προτιμάω να τα κρατήσω για εμένα. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments