Video

Ραμόνα Βλαντή: Η ερώτηση που της έκαναν και απάντησε “βαριέμαι”

Ραμόνα Βλαντή: Η ερώτηση που της έκαναν και απάντησε “βαριέμαι”
Ραμόνα Βλαντή: «Συμπαθώ πάρα πολύ την Κατερίνα Στικούδη, είναι μια κοπέλα που εργάζεται από πολύ μικρή".

Ραμόνα Βλαντή: Το μοντέλο μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την πρεμιέρα του my styles rocks για την Κατερίνα Στικούδη και την Έλενα Χριστοπούλου. «Συμπαθώ πάρα πολύ την Κατερίνα Στικούδη, είναι μια κοπέλα που εργάζεται από πολύ μικρή, είναι πάρα πολύ δουλευταρού. Έχει όλα τα προσόντα, αλλά για μένα πρέπει να δουλέψει λίγο το στυλ της, να αλλάξει την ομάδα της με τους στυλίστες κλπ… Έχει όλο το πακέτο και νομίζω θα τα πάει μια χαρά. Δεν θέλω να τη δω ντυμένη σαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κατερίνα πουθενά δεν ντύνεται ωραία, πρέπει να αλλάξει την ομάδα της.

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι μια πάρα πολύ έξυπνη και όμορφη κυρία. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που έκανε στο GNTM, σαν booker, γιατί αυτό κάνει χρόνια. Δεν έχει πορεία στη μόδα, δεν ασχολείται με αυτό, πώς θα κρίνει τον άλλον;», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, ρώτησαν τη Ραμόνα Βλαντή για τη Μαρία Καζαριάν, με την ίδια να αντιδρά: «Βαριέμαι! Δεν μου έχει κάνει κάτι. Απλά είναι ένα παιχνίδι που πας να δείξεις τις στιλιστικές σου ικανότητες και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κορίτσια. Οι περισσότερες πάνε εκεί για να γίνουν διάσημες».

Ποια είναι η Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα 15 της δοκίμασε την τύχη της στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο. Στη συνέχεια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Η πρώτη της επαφή με το χώρο ήταν σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στη Ρουμανία. Το 2007 πήρε μέρος στα «Playmate», όμως δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον από τους πρώτους τίτλους. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου για εννέα χρόνια. Η Ραμόνα θέλει να σπουδάσει υποκριτική και στη συνέχεια να δοκιμάσει την τύχη της στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments