Ελλάδα

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πατέρας “πάτησε” το δίχρονο παιδί του – Τι συνέβη [vid]

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πατέρας “πάτησε” το δίχρονο παιδί του – Τι συνέβη [vid]
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής, ενώ πληροφορίες εξηγούν πως συνέβη το τραγικό γεγονός που κόστισε τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Χαλκιδική: Με μια ανείπωτη τραγωδία ήρθε αντιμέτωπη η Χαλκιδική την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ένα δίχρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και μάλιστα οδηγός του οποίου, ήταν ο ίδιος της ο πατέρας. Συγκλονισμένη παραμένει τόσο η τοπική κοινωνία, όσο και ολόκληρη η χώρα από το άτυχο συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μικρο κορίτσι βρέθηκε εκτός προσοχής της μητέρας της και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πατέρας βγήκε από το σπίτι προκειμένου να πάει σε κάποια δουλειά και έτσι μπήκε στο επαγγελματικό του όχημα, ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο, το έθεσε σε κίνηση κάνοντας όπισθεν, χτυπώντας μοιραία τη δίχρονη κόρη του η οποία τον είχε ακολουθήσει βγαίνοντας και αυτή από το σπίτι. Έπειτα ο πατέρας βγήκε από το αυτοκίνητο αντίκρισε το κοριτσάκι πεσμένο στο έδαφος και αιμόφυρτο, ενώ σοκαρισμένος μετέφερε το παιδί άμεσα στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας όπου εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού.

Ο πατέρας συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ την Τετάρτη 15/1 αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού, ενώ θα οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας όπως συμβαίνει στα θανατηφόρα τροχαία.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι:

“Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας”.

Ο κοινοτάρχης της περιοχής μίλησε στο newsit.gr περιγράφοντας από τη δική του πλευρά τα γεγονότα. «Συγκεχυμένα είναι ακόμα τα πράγματα ωστόσο το σίγουρο είναι πως το κοριτσάκι είδε τον πατέρα του να επιστρέφει με το αυτοκίνητο στο σπίτι. Εκείνος το φώναξε και χωρίς η μητέρα να προλάβει να αντιδράσει το παιδί ξέφυγε από τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να γίνει το κακό και να το παρασύρει», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments