Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου Ελένη Μενεγάκη: Η κοινή τους φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν

Τατιάνα Στεφανίδου Ελένη Μενεγάκη: Η κοινή τους φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν
Τατιάνα Στεφανίδου: Στην φωτογραφία διακρίνονται οι δύο παρουσιάστριες χαμογελαστές και ευδιάθετες.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά επιλέγει να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν μερικούς μήνες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έκανε μια ανάρτηση που μας ενθουσίασε. Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία όμως δεν είναι μόνη της.

Στη φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. «Μια φορά κι έναν καιρό…» , ήταν το σχόλιο της Τατιάνας που συνόδευε την ανάρτησή της.

Δείτε την φωτογραφία

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με την εφημερίδα Απογευματινή. Ο επόμενος χρόνος τη βρήκε στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουΐκ και ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα. Alpha TV, Tempo TV και Alter Channel είναι οι επόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους παρουσίασε κουτσομπολίστικες εκπομπές όπως: Γυάλινος τοίχος, Φύλλο και φτερό, Με το γάντι και Αποκλειστικά. Έπειτα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε για δύο χρόνια την εκπομπή Αποκάλυψη τώρα.

Παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 “Αξίζει να το δεις”. Ο ΑΝΤ1 της ανέθεσε να παρουσιάσει το διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές, το “Fame Story 3” και το “Big Mother” που αργότερα μετονομάστηκε σε Big Brother. Το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό έληξε το 2010. Τον Ιούνιο του 2010, το κανάλι του ANT1 αποφάσισε τη μη συνέχιση της εκπομπής Αξίζει να το δεις λόγω περικοπών στην απογευματινή ζώνη.

Έχει παρουσιάσει τις εκπομπές “Αξίζει να το ζεις” και “Μίλα” στο Star Channel. Το καλοκαίρι του 2015 και μετά από 5 χρόνια στο Star Channel πήρε μεταγραφή στο Epsilon TV και παρουσίαζε την εκπομπή “Tatiana Live”. Σήμερα, παρουσιάζει την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments