Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε για χιονοπόλεμο στα Μελίσσια

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε για χιονοπόλεμο στα Μελίσσια
Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχάριστες στιγμές της παρουσιάστριας με την οικογένειά της.

Χειμερινή… εξόρμηση στη γειτονία της πραγματοποίησε η Ελληνίδα παρουσιάστρια, με τηλεοπτική καριέρα τριάντα χρόνων, από το 1995 ως την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή της τον Ιούλιο του 2020, Ελένη Μενεγάκη.

Όπως δημοσίευσε η ίδια στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, βγήκε στον δρόμο με σκοπό να παίξει χιονοπόλεμο με τα παιδιά της και να απολαύσουν όλοι μαζί, οικογενειακά, μερικές ευχάριστες στιγμές.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της έβαλαν σκουφιά και γάντια και βγήκαν να παίξουν στο χιόνι. Η δημοφιλής παρουσιάστρια με την οικογένειά της μένουν στα Μελίσσια με το χιόνι να έχει σκεπάσει την περιοχή και βρήκαν ευκαιρία να παίξουν χιονοπόλεμο.

Αφού ευχαριστήθηκαν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς στο χιόνι, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τα παιδιά της και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελίσσια, τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ», ανέφερε η ίδια στο σχόλιο που συνόδευε την ανάρτησή της.

Πάντως, η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, μπορεί να απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση, μα φροντίζει να διατηρεί τη διαδικτυακή της σχέση με τους followers της.

Μάλιστα, ενδεικτικό της δημοφιλίας της είναι το γεγονός πως διατηρεί έναν από τους πιο πετυχημένους λογαριασμούς στο Instagram, έχοντας πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους. Τον ίδιο μεγάλο αριθμό followers έχουν η Ελένη Φουρέιρα, ο Άκης Πετρετζίκης και η Αθηνά Οικονομάκου.

Να αναφέρουμε, για την οικογενειακή της κατάσταση, πώς έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γεννημένος το 2002), τη Λάουρα (γεννημένη το 2005) και τη Βαλέρια (γεννημένη το 2008).

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments