Video

Σοφία Λεοντίτση: Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το “My style rocks”

Σοφία Λεοντίτση: Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το “My style rocks”
Σοφία Λεοντίτση: Αλλού έριξε τα φτερά της η πρώην διαγωνιζόμενη του “My style rocks”.

Σοφία Λεοντίτση: Την Σοφία την γνωρίσαμε, και έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ  “My style rocks” αλλά και από την κόντρα που είχε με την Ιωάννα Τούνη.  Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Σοφία Λεοντίτση βιώνει όμορφες οικογενειακές στιγμές καθώς έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι. Η Σοφία Λεοντίτση, πλέον, έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My style rocks, θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Το παράπονο μου” και όπως είπε η ίδια ένα βήμα το οποίο ονειρευόταν αρκετά χρόνια να πραγματοποιήσει. “Μόλις κυκλοφόρησε μια μικρή γεύση για αυτό το “παράπονο” που έμελλε να κάνω το ντεμπούτο μου και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά.”, έγραψε η Σοφία Λεοντίτση κάτω από το teaser του τραγουδιού που δημοσίευσε.

Δείτε παρακάτω το teaser του τραγουδιού της Σοφίας Λεοντίτση:

Η Σοφία Λεοντίτση είναι ζευγάρι πάνω από έναν χρόνο με τον Μιχάλη Κατσίκια. Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Σημειώνεται επίσης ότι το  μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής του Άγιου Ιερόθεου δεν έχασαν καθόλου χρόνο και δυο μέρες μετά τον γάμο τους  βρέθηκαν στο δημαρχείο δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης, παρουσία λίγων φίλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments