Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1
Η ΑΕΚ πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 με τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη.

Ανοιχτή υπόθεση παραμένει το τελευταίο «εισιτήριο» των προημιτελικών Κυπέλλου, μετά την ισοπαλία 1-1, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ. Το ματς έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Κρέσπι από σέντρα του Μουνάφο. Στο 32΄ ο Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λόπες από τον Μουνάφο.

Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε παρόλα αυτά ο Αστέρας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν κέρδισε πέναλτι στο 70΄ σε ανατροπή του Λουϊς Φερνάντεθ από τον Τσιγκρίνσκι. Όμως, ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα στα… περιστέρια. Ετσι η ΑΕΚ που εμφανίστηκε βελτιωμένη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της, όχι όμως και στη δημιουργία φάσεων, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα στις 29/1.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Σίτο, Μουνάφο, Σουάρεθ, Ιγκλέσιας – Αλμπάνης, Μάνταλος, Τσιγκρίνσκι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα (62΄ Λουϊς Φερνάντεθ), Σίτο (55΄ Χουαρέγκι), Κρέσπι (84 Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο (82΄ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71΄ Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (80΄ Κλωναρίδης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments