Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Έχει stand by εξτρέμ για την ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Έχει stand by εξτρέμ για την ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει έτοιμη μια περίπτωση ακραίου επιθετικού.

Ίλια Ίβιτς: Πριν λίγες ημέρες η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση. Αυτή ήταν για το χώρο του κέντρου και αναμένεται να γίνουν άλλες δυο.  Η μια και η σημαντικότερη είναι αυτή του στόπερ. Ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε για αυτή τη θέση ο Ντάνιελ Βέρντε και ο Τσίκο Ζεράλδες.

Ο Ιταλός δείχνει να έχει βρει τα πατήματα του και υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα δείχνει να μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτης κλειδί για την ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά ο Πορτογάλος δεν έδωσε ποτέ όσα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Η θέση αυτή έχει καλυφθεί από τους Αλμπάνη, Λιβάγια και Μάνταλο. Οι δυο τελευταίοι παίζουν κατά ανάγκη σε αυτή τη θέση.

Έχει έτοιμο εξτρέμ ο Ίβιτς

Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ παλεύει μια δύσκολη περίπτωση εξτρέμ. Ο εκλεκτός της ομάδας είναι ο Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι “κιτρινόμαυροι”. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα, δίνει ασίστ στους συμπαίκτες του, ενώ έχει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι το δύσκολο κομμάτι καθώς είναι ένας ακριβός παίκτης.

Από την πλευρά του Ίβιτς παλεύει για αυτή τη δύσκολη περίπτωση, αλλά την ίδια ώρα έχει έτοιμη εναλλακτική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει παίκτης που περιμένει ένα τηλεφώνημα για να έρθει στην Αθήνα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments