Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας η μεταγραφή του

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας η μεταγραφή του
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Νάπολι και Αταλάντα προσπαθούν να αποσπάσουν το "ναι" του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του ταλαντούχου αριστερό μπακ.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο διεθνής αριστερός μπακ, καθώς το πρέσινγκ από ομάδες της Ιταλίας είναι ασφυκτικό. Το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα είναι δεδομένο. Οι «παρτενοπέι» παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τον 23χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και σχεδιάζουν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες η Νάπολι δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται έντονα για τον Τσιμίκα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «areanapoli.it», η Αταλάντα φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Τσιμίκα. Σκάουτερ της Αταλάντας βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και τσέκαρε τον ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Με βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η κρούση της Αταλάντας είναι σοβαρή.

Το ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση του Ολυμπιακού στις επαφές της με τη Νάπολι κοστολογούσε τον Τσιμίκα μεταξύ 12 και 16 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την εμφάνιση της Αταλάντα, έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της στα 20 εκατομμύρια ευρώ, προσδοκώντας σε μία πλειοδοσία ανάμεσα στις δύο ομάδες του Καμπιονάτο

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας η μεταγραφή του

Ο Τσιμίκας μάλιστα είναι βασικό θέμα στα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας. Σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η μεταγραφή του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού σε ομάδα της Serie A αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments