Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Τελικό ραντεβού το βράδυ για την πώληση του στη Νάπολι

Κώστας Τσιμίκας: Τελικό ραντεβού το βράδυ για την πώληση του στη Νάπολι
Κώστας Τσιμίκας: Τα ρέστα της θα δώσει η Νάπολι για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ιταλούς - 15 εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι Πειραιώτες.

Κώστας Τσιμίκας: Είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς οι “παρτενοπέι” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του. Μάλιστα, ΜΜΕ που έχουν καλό ρεπορτάζ από πλευράς Νάπολι, ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι το βράδυ της Πέμπτης (16/1) αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, έτσι ώστε να «κλειδώσει» η μεταγραφή.

Η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι της τάξεως των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού ο Ολυμπιακός ζητάει 15 εκατομμύρια και οι Ιταλοί δίνουν 12.5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς μιλάμε για μια διαφορά, η οποία είναι πολύ εύκολο να καλυφθεί. Υπάρχει αίσθηση ότι είναι θέμα ωρών η μετακίνηση του στη Νάπολι, αφού οι Ιταλοί είναι αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Κώστας Τσιμίκας θα βρίσκεται στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του ως συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments