Ειδήσεις

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Τι ισχύει για το μέλλον του

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Τι ισχύει για το μέλλον του
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Η φημολογία των τελευταίων ημερών λέει ότι ο Γκερέρο ίσως αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια φαίνεται να είναι μακριά από αυτούς τους ισχυρισμούς.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Το μέλλον του Γκερέρο στον Ολυμπιακό έχει αμφισβητηθεί τον τελευταίο καιρό, αφού υπήρχαν πολλές φήμες από την πατρίδα του ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία. Εν μέρει, υπάρχει λογική σε αυτό το σενάριο, με δεδομένο ότι ο Ελ Αραμπί είναι “καυτός” και δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Γκερέρο από την πλευρά του ίσως υπολόγιζε να έχει διαφορετικό ρόλο φέτος στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν.

Δεν έχει φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό – Δε θέλει να φύγει ο παίκτης

Οι ισχυρισμοί ότι έχει φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό από ομάδα της Primera Division δεν ισχύουν. Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά κάποιο τέτοιο σενάριο. Έτσι και αλλιώς όμως, ο Γκερέρο δεν έχει δώσει δείγματα γραφής ότι “ψάχνεται” για να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ούτε οι συμπαίκτες του έχουν πληροφορηθεί κάτι τέτοιο αλλά ούτε και η διοίκηση. Με αυτά τα δεδομένα το πιθανότερο είναι ο Γκερέρο να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Πάντως, αν τις επόμενες μέρες φτάσει στον Ολυμπιακό μια άκρως δελεαστική πρόταση, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Ωστόσο, από τα γραφεία του συλλόγου δεν βγαίνει κάποια πρόθεση να χωρίσουν οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Ισπανό φορ. Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, απλώς έτυχε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δαιμονιώδη φόρμα του Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments