Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Νεκρός ένας 79χρονος – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Άγριο έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Νεκρός ένας 79χρονος – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Άγριο έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που "έριξε" ο 51χρονος δράστης, ένας 79χρονος έπεσε νεκρός.

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020 στις Μοίρες Ηρακλείου με θύμα έναν άνδρα και τραυματία μία γυναίκα. Όλα συνέβησαν όταν εντοπίστηκε νεκρός από σφαίρες ένας 79χρονος άνδρας ενώ δίπλα του βρισκόταν η 65χρονη σύζυγός του που έφερε επίσης τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν το περιστατικό, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 51χρονος πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει. Έντρομος ο ηλικιωμένος σπιτονοικοκύρης της που διέμενε μαζί με τη σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και ανέβηκε μαζί με τη σύζυγό του στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει.Τότε ο 51χρονος ζήτησε εξηγήσεις γιατί νοίκιασαν το σπίτι στην σύζυγό του και όταν ο 75χρονος και η 65χρονη γυναίκας του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ο 51χρονος άρχισε να πυροβολεί.

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που “έριξε” ο 51χρονος, ο 79χρονος σπιτονοικοκύρης έπεσε νεκρός.

Μάλιστα 2-3 σφαίρες “καρφώθηκαν” στην πόρτα γειτονικού σπιτιού και από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα του άτυχου ηλικιωμένου τραυματίστηκε επίσης από τα πυρά, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά την πράξη του και αναζητείται από τις αρχές. Το συμβάν όπως είναι λογικό αναστάτωσε όλη την γειτονιά, ενώ κάτοικοι είπαν ότι το θύμα ήταν καλός και ευγενικός άνθρωπος.

Μάλιστα μέχρι και αργά το βράδυ δεκάδες ήταν οι πολίτες που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας σοκαρισμένοι από την τραγική εξέλιξη. Να σημειωθεί ότι στο τόπο του εγκλήματος έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο της Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο δράστης που έσπευσε να εξαφανιστεί μετά το συμβάν, αναζητείται από τις αρχές.

O 51χρονος δράστης διατηρεί καζάνι και κατάγεται από το χωριό Ζαρός, ενώ κατά την διάρκεια του επεισοδίου μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν σε κατάσταση μέθης. Με την ταυτότητά του να είναι γνωστή στους αστυνομικούς, θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments