Τεχνολογία

Gameathlon Winter 2020: Επιστρέφει το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα [vid]

Gameathlon Winter 2020: Επιστρέφει το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα [vid]
Gameathlon Winter 2020: Ο χειμώνας ήρθε και όπως κάθε χρονιά φέρνει μαζί του το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα.

Gameathlon Winter 2020: Για 9η συνεχόμενη χρονιά το νούμερο ένα gaming και esports event στην Ελλάδα επιστρέφει. Το διήμερο αφιερωμένο στο gaming θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do και αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων gamers και όχι μόνο. Το Gameathlon Winter 2020 επιστρέφει ακόμη πιο αναβαθμισμένο και δυναμικό, έτοιμο να μοιράσει δώρα, έπαθλα και παροχές συνολικής αξίας 110.000 ευρώ.

Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες σε δύο μέρες και ένα άνευ προηγουμένου social media buzz, πραγματοποιήθηκε το πιο επιτυχημένο gaming event στην ιστορία της Ελλάδας το καλοκαίρι, με το Gameathlon Summer 2019. Το Gameathlon καθιερώθηκε το 2013 στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, μεταφέρθηκε στο Gazi Music Hall το 2016 και από το 2017 διοργανώνεται στην Ολυμπιακή Αρένα Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο και καλύπτει πάνω από 11.000 τ.μ., με δύο σκηνές και όλες τις εγκαταστάσεις του σταδίου να χρησιμοποιούνται.

Με περισσότερους από 500 σταθμούς Gaming, 250 PS4, 150 υπολογιστές, 50+ Switch / ΧΒΟΧ και 50+ Retro, το Gameathlon κατέχει το Ελληνικό και Βαλκανικό ρεκόρ για συνολικό όγκο ταυτόχρονων gaming αθλητών, συμμετεχόντων σε τουρνουά και ενεργών gamer.

Δείτε τι έγινε στην θερινή έκδοση του Gameathlon:

Ο χειμώνας ήρθε και όπως κάθε χρονιά φέρνει μαζί του το Gameathlon – ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο.

Αυτό που κάνει το Gameathlon τόσο ξεχωριστό είναι ο αληθινός Gaming πυρήνας του, με ευρωπαϊκά πρότυπα στην παραγωγή και φυσικά η ομάδα πίσω από αυτό που ακούει και ενσωματώνει τις ιδέες σας. Το Gaming μπορεί να είναι ο κύριος πυρήνας του Gameathlon και η αληθινή αγάπη μας, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Το #UTOUR από την Sprite φέρνει 400+ αγαπημένους Youtubers, ProGamers & Influencers του χώρου, κοντά στους fans.

Το Gameathlon Summer είχε περισσότερους από 170 εκθέτες, από μικρές επιχειρήσεις έως τεράστιους πολυεθνικούς συνεργάτες και έδωσε στους επισκέπτες του την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ή να δοκιμάσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Αυτό που ξεκίνησε στις αίθουσες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα γεγονότα στην περιοχή. Οργανώθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την CBTV, την κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας και eSports στην Ελλάδα, με περισσότερες από 100 LAN εκδηλώσεις όλων των κλιμάκων και 400.000 + μοναδικούς επισκέπτες στα ΜΜΕ της και πρωτοπορίες στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ηλεκτρονικού αθλητισμού από το 2010.

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα 6,99 ευρώ για ημερήσιο πάσο και στα 10,99 ευρώ για το Weekend Pass, ενώ η αγορά στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments