Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Επιστρέφει σε γνώριμη θέση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Επιστρέφει σε γνώριμη θέση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο Πορτογάλος αναμένεται να βρεθεί κανονικά στο βασικό σχήμα του Αμπέλ Φερέιρα στη κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο Πορτογάλος έχει αφήσει πίσω εδώ και αρκετό καιρό πλέον τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη συμμετοχή σε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είχε μάθε να ζει έχοντας τον ηγέτη του στην ενδεκάδα, όμως τα σχέδια όλων διαφοροποιήθηκαν το καλοκαίρι όταν ο τραυματισμός του Πορτογάλου στάθηκε ικανός να τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Πλεόν όμως είναι εδώ και έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα. Μάλιστα με την επιστροφή του στην ομάδα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα του έδωσε νέο ρόλο φέρνοντας τον ποδοσφαιριστή του στον χώρο του κέντρου ελέω Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας αμυντικός έχει επιδείξει αλματώδη βελτίωση από την αρχή της σεζόν ως σήμερα αρπάζοντας από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Μοιραία έχοντας καπαρώσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε σε νέο ρόλο.

Αυτό ωστόσο τουλάχιστον για το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να αλλάξει. Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχοντας συμπληρώσει κάρτες βρίσκεται εκτός αποστολής, έτσι ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να επαναφέρει τον Βιεϊρίνια στη θέση όπου πέρυσι πρόσφερε τα μέγιστα, σε αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα. Είναι σαφές πως ο Πορτογάλος από αυτή τη θέση μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, καθώς με τις επελάσεις του από τα αριστερά μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους στην άμυνα του Αστέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments