Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Προς Κίνα ο αμυντικός του Αμβούργου

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Προς Κίνα ο αμυντικός του Αμβούργου
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η Σανγκάη Σενχούα έχει καταθέσει πρόταση στον Έλληνα αμυντικό.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει όχι απλά σε διαφορετική χώρα αλλά σε διαφορετική ήπειρο. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν αγωνίζεται καθόλου φέτος στο Αμβούργο, καθώς ο προπονητής της ομάδας δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Συνολικά την φετινή σεζόν ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί δύο φορές με τη φανέλα των «δεινοσαύρων». Μάλιστα από τον Οκτώβριο κάνει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του Αμβούργου. Ο 27χρονος αμυντικός έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την κινεζική Σανγκάη Σενχούα και φαίνεται να είναι κοντά στην μετακόμισή του στην Κίνα.

Ο Παπαδόπουλος έλαβε ειδική άδεια από το Αμβούργο, με το οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, και ταξίδεψε στην Κίνα προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας του. Το Αμβούργο απέκτησε το 2017 τον Παπαδόπουλο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για 6,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει πλούσια παρουσία στην Bundesliga φορώντας επίσης τις φανέλες της Σάλκε και της Λειψίας.

Αυτό το διάστημα η Σανγκάη Σενχούα πραγματοποιεί προετοιμασία σε ένα νησί της Κίνας, στο Χαϊκού, και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στη βάση της. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη 13η θέση, με οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και 16 ήττες. Στην ίδια ομάδα παίζει ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ, Στεφάν Ελ Σαράουι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments