Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος: “Θα επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς”

Μάνος Παπαδόπουλος: “Θα επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς”
Μάνος Παπαδόπουλος: Ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα ανοίγοντας μεταξύ άλλων και το κεφάλαιο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάνος Παπαδόπουλος: Τη βεβαιότητα πως στο μέλλον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, εξέφρασε μέσα από συνέντευξη στην εκπομπή Face2Face της ιστοσελίδας sdna.gr ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος. Ο διοικητικός παράγοντας του “Τριφυλλιού” αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα κεφάλαια του συλλόγου, στο ένδοξο παρελθόν αλλά και το παρόν και την προσπάθεια των “Πράσινων” να βρεθούν μετά από αρκετά χρόνια στο Final4 και να διεκδικήσουν εκεί όσες πιθανότητες τους αναλογούν για τη κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκτός των Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Βασίλη Σπανούλ, Ρικ Πιτίνο και αρκετών άλλων έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ο Σέρβος προπονητής κάποια μέρα θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το απόσπασμα που αναφέρεται στον Σέρβο τεχνικό

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ως προπονητής, τα αποτελέσματα μιλούν. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Πώς λέμε ότι ο Μέσι έχει ταλέντο και βάζει την μπάλα στο παραθυράκι; Είναι η ευφυΐα και το ταλέντο και μετά η δουλειά. Ως άνθρωπος με δίδαξε να είμαι large. Το αν η προπόνηση θα είναι 18:00 ή 18:30, αν το ξενοδοχείο είναι 4 ή 5 αστέρων, αν στο φαγητό τα έχουμε όλα ή λιγότερα… Δεν τον απασχολούσαν αυτά τόσο πολύ. Τον απασχολούσε η δουλειά του».

Για το αν αιφνιδιάστηκε με την αποχώρησή του το 2012: «Δεν με αιφνιδίασε ότι έφυγε ο Ζέλικο. Θα έλεγα πως ήταν 50-50 τότε».

Για τον λόγο που έφυγε ο Ομπράντοβιτς: «Νομίζω πως ο μεγαλύτερος λόγος έχει να κάνει με το ότι ήταν κουρασμένος. Γενικά. Και από τις επιτυχίες. Σίγουρα, πάντως, δεν έφυγε λόγω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αν δεν ήθελε, δεν θα συζητούσε καν. Συζήτησαν».

Για τη δέσμευση του Σέρβου πως θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» μπροστά στον κόσμο στο «Caravel»: «Νομίζω πως ήταν κουβέντα της στιγμής και της συγκίνησης. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Πολλές φορές λέμε κάτι, που μετά το ξανασκεφτόμαστε. Τι θα μπορούσε να πει μπροστά σε 1.000 άτομα που τον αποθέωναν, ενώ είχαμε χάσει; Τι να τους πει, γεια σας;».

Για το αν πληγώθηκε ο Παναθηναϊκός με την αποχώρηση του «Ζοτς»: «Έφυγε ένας προπονητής, με τον οποίον είχαμε πετύχει τα πάντα. Τον λάτρευαν οι οπαδοί, οι φίλαθλοι, η διοίκηση. Φυσικά… Εδώ βλέπουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που έφυγε ο Φέργκιουσον δαπανά εκατομμύρια και δεν μπορεί να κάνει ομάδα».

Για το αν φοβήθηκε πως μετά το 2012 ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν: «Ήξερα πως μπαίνει ο Δημήτρης στα πράγματα και πως έχει πάθος. Δεν είχα φόβο ότι θα διαλυθούμε. Ήξερα πως μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά. Έφυγαν κάποιοι παίκτες. Κάποιοι παρασύρθηκαν από το κλίμα της εποχής. Δεν φοβήθηκα, όμως, πως δεν θα έχουμε ομάδα, αφού ανέλαβε ο Δημήτρης. Θέλει να πετύχει. Αλλιώς δεν θα το έκανε».

Για το αν τσαντίστηκε όταν είδε τον έναν μετά τον άλλον να φεύγει το ’12: «Ναι, τσαντίστηκα, με μερικούς τσαντίστηκα. Τσαντίστηκα με αυτούς που δεν είχαν λόγο να φύγουν. Τον Μπατίστ τον θεωρώ αδελφό μου, όπως και αυτός. Περίμενα να μείνει, όπως έμεινε ο Τσαρτσαρής».

Για το αν έχει κλείσει το κεφάλαιο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνει ποτέ ένα τέτοιο κεφάλαιο. Το έχω ξαναπεί αυτό. Ένα κεφάλαιο όπως ο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να κλείσει ποτέ».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει μια μέρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Εγώ πιστεύω πως ναι. Ναι, πιστεύω ναι. Δεν το λέω διοικητικά. Δεν μπορώ να το πω έτσι. Ως άνθρωπος που είμαι κοντά στο μπάσκετ το λέω. Το λέω και ως Μάνος Παπαδόπουλος, αλλά και ως πρόεδρος. Αν θέλει να δουλέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, μπορείς να του πεις όχι; Βέβαια, τώρα έχουμε έναν πολύ μεγάλο προπονητή. Άρα, δεν μιλάμε για τώρα. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω πως θα ξαναδουλέψει στον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments