Αθλητισμός

Νίκος Ζήσης: Κοντά στην μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ

Νίκος Ζήσης: Κοντά στην μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ
Νίκος Ζήσης: Ο πολύπειρος γκαρντ βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στην ΑΕΚ, με την Ένωση να προχωρά άμεσα την υπόθεση καλύπτοντας τα κενά των Σαντ Ρος και Νίκου Γκίκα.

Νίκος Ζήσης: Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ, Νίκου Ζήση. Ο Έλληνας άσσος μετά από μια μακροχρόνια άκρως επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό φαίνεται πως επιστρέφει στην ομάδα που τον παρουσίασε στο ευρύ κοινό, στον σύλλογο που ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Στην Ένωση, η απώλεια του Σαντ Ρος με την μεταγραφή του παίκτη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά πολύ περισσότερο ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Γκίκα στον αντίχειρα καθιστά απαραίτητη την ενίσχυση του συλλόγου. Στην λίστα με τους παίκτες που τέθηκαν υπό εξέταση εκτός των Σεμάζ Κρίστον και ΝτεΆντρε Κέιν βρέθηκε και ο Νίκος Ζήσης, με τον 36χρονο γκαρντ να αποκτά πλέον σαφές πλεονέκτημα έναντι των παραπάνω. 

Ο πολύπειρος γκαρντ αποτέλεσε παίκτη της ΑΕΚ από το 2000 έως το 2005 καταφέρνοντας να «φτιάξει» το όνομά του μέσα από την παρουσία του στην Ένωσης. Άλλωστε η παρουσία του στην ΑΕΚ τον βοήθησε να πάρει μεταγραφή στην Μπενετόν Τρεβίζο και έκτοτε να αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Ούνικς Καζάν, Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Μπάμπεργκ και Μπανταλόνα, έχοντας μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και αναγνώριση.

Η συμφωνία ΑΕΚ – Νίκου Ζήση δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και μέσα στην ημέρα. Η ΑΕΚ δεν ήταν η πρώτη φορά που προσέγγισε τον Έλληνα άσσο εισπράττοντας αρνητικές απαντήσεις, ωστόσο τώρα οι συνθήκες για μια νέα συνεργασία είναι ιδανικές.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του με τη φανέλα της ΑΕΚ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments