Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σενάρια για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σενάρια για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Έντεκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμός του, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε και το πρώτο του γκολ κόντρα στην Καλαμάτα για τον Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ήδη 5 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας ξεπεράσει πλήρως και το ψυχολογικό κομμάτι που του απέφερε ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο. Ο Πέδρο Μάρτινς μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι με την επιστροφή του Λάζαρου, καθώς έχει στη φαρέτρα του μία ακόμα πολύ αξιόλογη λύση για τη συνέχεια της χρονιάς.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για παραμονή του στην ομάδα. Ο 33χρονος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και ας μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το sportime.gr, o πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έχει αδυναμία στον Λάζαρο και θα τον ήθελε στην ομάδα του. Και μάλιστα υπάρχει και το ρευστό για να πειστεί να μετακομίσει στην Κύπρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments