Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να φύγει κανείς

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να φύγει κανείς
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς εκφράζει την επιθυμία του για να μην φύγει κανείς.

Ολυμπιακός: Αναφορά έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς για προτάσεις σε πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού ωστόσο πρέπει να ξεκαθαριστεί πως δεν είπε ότι θα φύγουν παίκτες, απλά ανέφερε πως υπάρχουν προτάσεις, χωρίς να διευκρινίζει αν οι προτάσεις έχουν γίνει επίσημα ή απλά υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον για το, ομολογουμένως, πολύ καλό ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία του να μην φύγει κανείς. Ο Πορτογάλος δεν μάσησε λόγια ούτε έκρυψε ονόματα μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα. Είπε για τον Ομάρ, τον Τσιμίκα, τον Σεμέδο, τον Καμαρά, τον Γκιγιέρμε, τον Ποντένσε. Ξέρει ότι μπορεί να υπάρξει πίεση και για άλλους. Ξέρει επίσης ότι τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα, τα μεγάλα κλαμπ, αποτελούν δέλεαρ. Δεν είναι μόνο τα πολλά εκατομμύρια που στρώνονται στο τραπέζι. Είναι και οι φιλοδοξίες των ίδιων των παικτών, οι οποίες πολλές φορές παίζουν ρόλο.

Από την άλλη, η επιστροφή ποδοσφαιριστών σαν τον Φορτούνη και τον Λάζαρο, αλλά και η σαφής βελτίωση στην απόδοση άλλων όπως ο Κούτρης, ο Λοβέρα και ο Γκερέρο, αποτελούν ενδείξεις ότι ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα με την πολυτέλεια λύσεων εκ των έσω. Ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό το ξέρει καλά και ο Μαρτίνς κι είναι κάτι που τον ικανοποιεί επίσης. Όμως, για τον Πορτογάλο δεν υπάρχει ιδανικότερο από το να προχωρήσει η ομάδα ως έχει στη συνέχεια της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments