Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πρώτα ο Ολυμπιακός για τον Νορβηγό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πρώτα ο Ολυμπιακός για τον Νορβηγό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας και ο Ολυμπιακός βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση, όμως αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Ομάρ.

Από την 1 Ιανουαρίου 2020, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον διεθνή δεξιό μπακ στο ρόστερ τους είναι αρκετές, ανάμεσά τους και οι Μπορντό, Βαλένθια, Λέστερ, Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε.

Όμως παρά τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, τα οποία αναφέρουν ότι ο Νορβηγός μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες εκτός Ελλάδας, ο Ομάρ θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακός. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών έστειλε μήνυμα τους ενδιαφερόμενους ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό, και μετά θα μπει σε συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Ο Ομάρ πάντως δεν πιστεύει ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο, διότι είναι σίγουρος θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments