Αθλητισμός

Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2

Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2
Πανιώνιος - ΟΦΗ: Οι Κρητικοί νίκησαν τους Νεοσμυρνιώτες και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των εκτός έδρας αγώνων

Πανιώνιος – ΟΦΗ: Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Φιγκεϊρέδο άνοιξε το σκορ στο 8′, αλλά στο 48′ ο Μιλόγεβιτς έκανε το 1-1. Ο Τσιλιανίδης στο 56′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο 25χρονος επιθετικός έχασε μάλιστα πέναλτι στο 56′.

Μια νίκη που ήρθε για πρώτη φορά μετά τη 14η Δεκεμβρίου, κι αφού είχαν μεσολαβήσει τρεις σερί ήττες και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδιάμεσα οι Κρητικοί είχαν χάσει δύο φορές και στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.

Το ματς:

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ με τον Φιγκεϊρέδο. Οι Κρητικοί έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και το υπέρ τους αποτέλεσμα. Δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους ούτε όταν ο Πανιώνιος, πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος (48’) έφερε το ματς στα ίσια με τον Μιλόγεβιτς. Βρήκαν την απάντηση μόλις εφτά λεπτά μετά. Έπειτα από υπέροχο συνδυασμό και γύρισμα από δεξιά, ο Τσιλιανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 69’ αλλά το α λα Πανένκα πέναλτι που εκτέλεσε έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ.

Ένα χαμένο πέναλτι που είχε σαν αποτέλεσμα το άγχος να παραμείνει στα τελευταία λεπτά, με τον Πανιώνιο στις καθυστερήσεις να φτάνει μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Τσιλούλης έφυγε μόνος του, θέλησε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στον Αραμπούλι, αλλά η πάσα του ήταν αδύναμη και ο Μαρινάκης βρήκε την ευκαιρία να τη στείλει κόρνερ. Και μαζί να δώσει το «τρίποντο» στον ΟΦΗ, το πρώτο του εντός 2020.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46’ Κιάκος), Κόρμπος, Οικονομίδης (46’ Παπανικολάου), Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (78’ Γρίβας), Αραμπούλι

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος, Βαζ (77’ Μάνος), Σεμέδο (88′ Μπράουν), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments