Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη: H Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε δύσκολα της Σεβίλλης με σκορ 2-1 με πρωταγωνιστή τον Κασεμίρο (2 γκολ) και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Με «ήρωα» τον Κασεμίρο, η Ρεάλ νίκησε 2-1 τη Σεβίλη στο «Μπερναμπέου», στο σπουδαιότερο ματς της 20ης αγωνιστικής της La Liga, και έμεινε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας (η Μπαρτσελόνα παίζει αύριο). Οι «μερένγκες» δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έδωσε τη λύση, σκοράροντας δύο φορές, στο 57′ με σουτ και στο 69′ με κεφαλιά, κι ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ντε Γιονγκ (64΄).

Ο τελευταίος είχε βρει δίχτυα και στο πρώτο ημίχρονο, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, γιατί καταλογίστηκε μέσω VAR επιθετικό φάουλ του Γκούντελι στον Μιλιτάο, σε μία φάση που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

 

Το ματς

Η ομάδα του Λοπετέγι έβαλε δύσκολα στους «μερέγχες» και όλο το ζουμί ήταν το δεύτερο μέρος και κυρίως το τελευταία ημίωρο του αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος σκόραρε δις. Πάντως, οι Ανδαλουσιάνοι είδαν να τους ακυρώνεται (με χρήση VAR) στο 30’ γκολ του Ντε Γιονγκ με άπιαστη κεφαλιά. Αφού θεωρήθηκε ότι προηγήθηκε φάουλ στον Βινίσιους.

Μπορεί τα «φώτα» να έπεσαν πάνω στον διεθνή μέσο, αλλά όλα τα λεφτά στο 58’ ήταν η μαγική ασίστ του Γιόβιτς στο 58’, προτού τελειώσει άψογα τη φάση με σκάψιμο της μπάλας ο Κασεμίρο. Ο Ντε Γιονγκ έστειλε και δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα (64’), αφού με άψογο πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Κουρτουά. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε σχεδόν πέντε λεπτά και ο Καρβαχάλ σέρβιρε στο 69’ με σέντρα για το κεφάλι του Βραζιλιάνου άσου.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο (71’ Μεντί), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Ροντρίγκο (62’ Βινίσιους), Γιόβιτς (62’ Γιόβιτς)

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Χεσούς Νάβας, Ρεγκιλόν, Μπανέγα (80’ Ρόνι Λόπες), Φερνάντο, Βάσκες (75’ Ολ. Τόρες), Γκούντελι, Μουνίρ (66’ Εν Νεσίρι), Ντε Γιονγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments