Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Έκλεισε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Αχμέντ Χασάν: Έκλεισε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Αχμέντ Χασάν: Πηγές από την Πορτογαλία αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού.

Αχμέντ Χασάν: Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα κάθε ανάγκη που μπορεί να παρουσιαστεί. Μία από αυτές τις ανάγκες είναι η απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί και τον Σουντανί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ο Αχμέντ Χασάν, φαίνεται ότι βρίσκεται ήδη στον δρόμο της επιστροφής στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές της Μπράγκα, η επιστροφή του Αιγύπτιου σέντερ φορ στον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλα οριστικοποιήθηκαν και μένει μόνο να ξεκαθαριστεί πότε θα φτάσει στην Ελλάδα, ώστε να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του 26χρονου στράικερ, που αποτελεί επιλογή και έναν εκ τω αγαπημένων παικτών του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Η άφιξη του Χασάν στην Ελλάδα αποτελεί μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού στην επιθετική γραμμή του. Μάλιστα, εφόσον επιβεβαιωθεί, πιθανότατα θα προσωρήσει και η αποχώρηση του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο Ολυμπιακός να κλείσει από τώρα τον Χασάν για το καλοκαίρι και να μην αλλάξει τους επιθετικούς του, καθώς υπάρχει και το θέμα της λίστας της Ευρώπης.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Χασαν με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού. Εξάλλου, ο Αιγύπτιος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments