Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα: O Μέσι έσωσε το ντεμπούτο του Σετιέν

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα: O Μέσι έσωσε το ντεμπούτο του Σετιέν
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα: Με το τέρμα του Αργεντινού οι "Μπλαουγκράνα" επικράτησαν δύσκολα της Γρανάδα στο Καμπ Νου, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, Κίκε Σετιέν.

Μπαρτσελόνα– Γρανάδα: Η νέα εποχή των Καταλανών υπό την καθοδήγηση του Κίκε Σετιέν ξεκίνησε νικηφόρα, με τους “Μπλαουγκράνα” να επικρατούν με το ισχνό 1-0 της Γρανάδα στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε με την γνωστή συνταγή στο παιχνίδι της, ωστόσο παρά τα υψηλά ποσοστά κατοχής δεν κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι διατηρώντας μέχρι το τέλος τις ελπίδες των φιλοξενούμενων να κάνουν την έκπληξη.

Ο νέος τεχνικός των Καταλανών, Κίκε Σετιέν πάτησε για πρώτη φορά το γρασίδι του Καμπ Νου ως οικοδεσπότης, με τον Λιονέλ Μέσι να του χαρίζει ιδανικό ντεμπούτο. Ο έμπειρος τεχνικός δοκίμασε σύστημα 3-5-2 όταν η ομάδα του βρισκόταν σε άμυνα με τη διάταξη να άλλαζε σε 3-4-3 όταν οι “Μπλαουγκράνα” είχαν την μπάλα στα πόδια τους. Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί και Πικέ ήταν η τριάδα της άμυνας με τον Μπουσκέτς μπροστά τους. Ο Φάτι με τον Άλμπα ήταν στις δύο πτέρυγες, ενώ ο Ράκιτιτς μαζί με τον Βιδάλ ήταν στον άξονα. Στην επίθεση ήταν ο Μέσι παίζοντας αρκετές φορές ως ψεύτικο εννιάρι και δίπλα του ο Γκριεζμάν.

Οι σκέψεις του Κίκε Σετιέν δεν παρουσιάστηκαν στο χορτάρι, καθώς η πολυπρόσωπη άμυνα της Γρανάδα κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους εντός περιοχής, αφήνοντας τους αντιπάλους τους να δράσουν έξω από αυτή. Οι αντιστάσεις των φιλοξενούμενων ωστόσο κάμφθηκαν στο 76′, όταν οι Καταλανοί γύρισαν με ταχύτητα την μπάλα με τον Λιονέλ Μέσι να γίνεται ο τελικός αποδέκτης και να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στη κορυφή έχοντας συγκάτοικο πάντα την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια μονομαχία για τον τίτλο, η οποία αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments