Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε Γουλβς: Τελειώνει η μεταγραφή του Πορτογάλου σύμφωνα με τους Άγγλους

Ντανιέλ Ποντένσε Γουλβς: Τελειώνει η μεταγραφή του Πορτογάλου σύμφωνα με τους Άγγλους
Ντανίελ Ποντένσε Γουλβς: Σύμφωνα με τα Αγγλικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία.

Ντανίελ Ποντένσε Γουλβς: Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Γούβλς για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Η Αγγλική ομάδα έχει προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο που είναι Πορτογάλος. Παράλληλα έχει ήδη πολλούς Πορτογάλους ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το πλαίσιο ο έμπειρος τεχνικός θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό που έχει στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε κάνει “γκελ” στην Αγγλία πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους καλύτερους της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Όπως όλα δείχνουν θα κάνει το μεγάλο βήμα για την Premier League με εισητήριο τις τρομερές εμφανίσεις που έχει κάνει με την Ελληνική ομάδα.

Τελειωμένη μεταγραφή λένε οι Άγγλοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Η Γουλβς είναι πρόθυμη να δώσει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πει όχι. Το έγκυρο Skysports αναφέρει ότι η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και έτσι θα μεγαλώσει η Πορτογαλική παροικία στην ομάδα.

«Η Γουλβς είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να κλείσει τον Ντάνιελ Ποντένσε. Με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό θα μεγαλώσει η πορτογαλική παροικία στην Γουλβς, όπου υπάρχουν επίσης οι Ρουί Πατρίσιο, Ρουμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Βινάγκρε, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Τζορντάο, Ντιόγκο Ζότα και Φλάβιο Κριστοβάο», ααφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η Γουλβς αναμένεται να ενισχυθεί και στην κορυφή της επίθεσης. Η Γουλβς κινείται για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ, Λεονάρντο Καμπάνια. «Η μεταγραφή του νεαρού θα κοστίσει 300.000 λίρες», αναφέρει το δημοσίευμα. Οι Βρετανοί, πάντως, δεν αναφέρουν εάν η Γουλβς θα πάρει και άλλον φορ ή ο Λεονάρντο Καμπάνια θα είναι ο μοναδικός στράικερ που θα αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments