Αθλητισμός

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Οριστικά στις 22 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Οριστικά στις 22 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»
Συνάντηση Big - 4 με FIFA και UEFΑ: Την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Big - 4 με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) και την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA).

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ότι «ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 15:00 τους Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Γραμμένο, Μηνά Λυσάνδρου, Ευάγγελο Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώθηκε επίσης ποιοι θα πάρουν μέρος στη συνάντηση των Big – 4, την Τετάρτη.

Εκτός από τους εκπροσώπους των “μεγάλων”, θα είναι ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA. Συνολικά, ο αριθμός των εκπροσώπων που θα δώσει το παρών στη συνάντηση, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, είναι 12.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

“O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments