Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά προκλήθηκε σε περίπτερο τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά προκλήθηκε σε περίπτερο τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Θεσσαλονίκη :Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί.

Θεσσαλονίκη: Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12.45 σε περίπτερο επί της Παύλου Μελά 1. Όταν το συμβάν έγινε αντιληπτό, δύο οχήματα με επτά άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν άμεσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκε στις 00:45, η φωτιά ήταν περιορισμένης έκτασης και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όταν την ίδια μέρα εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 18:00 μ.μ. στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού του Άγιου Αθανάσιου στον Εύοσμο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην σκεπή του παρεκκλησιού, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τη φωτογραφία ανήρτησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments