Αθλητισμός

Αντώνης Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Περιμένει την ευκαιρία του ο νεαρός

Αντώνης Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Περιμένει την ευκαιρία του ο νεαρός
Αντώνης Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Ο νεαρός παίκτης περιμένει μια ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Αντώνης Γαϊτανίδης ΠΑΟΚ: Τα τελευταία χρόνια ο “δικέφαλος του Βορά” έχει επενδύσει πολλά χρήματα στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο στόχος ήταν να γίνουν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ οι καλύτερες στην Ελλάδα. Οι “ασπρόμαυροι” το κατάφεραν αυτό σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί να δει κανείς τις επιτυχίες που έχουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας σε Κ19, Κ17 και 15.

Φυσικά ο στόχος είναι αυτοί οι παίκτες να μπορέσουν να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας. Ήδη κάποιοι παίκτες που έπαιζαν στην Κ19 έχουν δοθεί δανεικοί σε ομάδες της Super League και πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και περιμένουν μια ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Αντώνης Γαϊτανίδης.

Δουλεύει και περιμένει ο Γαϊτανίδης

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου είχε πλέξει πολλάκις το εγκώμιο του Αντώνη Γαϊτανίδη. Έπειτα από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Νόρτζελαντ στην περίοδο της προετοιμασίας, ο τεχνικός της ομάδας έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού, ο οποίος σκόραρε κιόλας.

«Ο Γαϊτανίδης μου αποδεικνύει ότι αξίζει να είναι μέλος της ομάδας. Δεν είναι το γκολ που πέτυχε, αλλά η διάθεση που δείχνει, το πάθος και η μαχητικότητα. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα θα κάνεις λάθη, αλλά πρέπει να έχεις πάθος και να παλεύεις για κάθε μπαλιά μέσα στο ματς. Αυτό το κάνει και αν συνεχίσει έτσι θα είναι μαζί μας». Αυτά ήταν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ ο οποίος έπινε νερό στο όνομα του Γαϊτανίδη.

Πριν το αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα έχει στη διάθεση του, η οποία αποτελούνταν από 19 παίκτες, με τον Αντώνη Γαϊτανίδη να είναι ο 19ος παίκτης ο οποίος έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα της Κ19 με την Μποέμιανς, ο οποίος τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, είναι έτοιμος να φωνάξει «παρών» και να αρπάξει την ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments