Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA: “Έσπασε” το φράγμα των 10.000 πόντων

Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA: “Έσπασε” το φράγμα των 10.000 πόντων
Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA: Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς με μία ακόμη πληθωρική εμφάνιση πήρε την ομάδα του από το χεράκι και την οδήγηση σε άλλη μία νίκη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άλλη μία χορταστική εμφάνιση του Έλληνα σούπερ σταρ έμελλε να χαρίσει το ροζ φύλλο αγώνα στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο “Giannis” ανέλαβε να κερδίσει μόνος του τους Σικάγο Μπουλς και με μια μαγική εμφάνιση το έπραξε χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. ο 25χρονος σημειώνοντας το 4ο τριμπλ νταμπλ της φετινής σεζόν έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων προκαλώντας δέος με τους συνολικούς του αριθμούς.

Ο Αντετοκούνμπο τη φετινή σεζόν βάζει πλώρη για τον μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και το δαχτυλίδι. Ο Έλληνας φόργουορντ σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερο εαυτό του, αποτέλεσμα οι Μπακς να βρίσκονται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (11/15 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/9 βολές), 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ (είχε και 8 λάθη) σε 31 λεπτά συμμετοχής. Με τους 28 πόντους που σημείωσε ο «Greek Freak» ξεπέρασε τους 10.000 πόντους στην καριέρα του (έχει 10.004). Ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε 507 ματς για να φτάσει στο συγκεκριμένο επίτευγμα. Εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (10/13 σουτ), 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τον Σικάγο ο Ζακ ΛαΒίν είχε 24 πόντους και ο Κρις Νταν 15.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Ευχαριστώ το Θεό. Είμαι σε μια θέση που δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ερχόμουν στο ΝΒΑ. Τώρα έχω 10.000 πόντους, μπορώ να φτάσω στους 20.000 ή στους 30.000… Είναι στο χέρι μου. Νιώθω ευλογημένος και περήφανος για ό,τι έχω πετύχει, για όσους με έχουν βοηθήσει σε όλη την καριέρα μου να φτάσω ως εδώ. Όμως η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει. Βλέπω τι έχω καταφέρει, αλλά σκέφτομαι τι ακολουθεί. Έχουμε μακρύ δρόμο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments