Αθλητισμός

Κένι Γούτεν Παναθηναϊκός: Ο ψηλός που βρέθηκε στο στόχαστρο του Πιτίνο

Κένι Γούτεν Παναθηναϊκός: Ο ψηλός που βρέθηκε στο στόχαστρο του Πιτίνο
Κένι Γούτεν Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός βρέθηκε στα ραντάρ του Ρικ Πιτίνο, ωστόσο η περίπτωσή του παρέμεινε στο... συρτάρι, με το "τριφύλλι" να αναζητά αλλού παίκτη για τη θέση "5".

Κένι Γούτεν Παναθηναϊκός:Το αγωνιστικό πρόβλημα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι γνωστό από το ξεκίνημα της σεζόν. Η απουσία κάτω από τη ρακέτα είναι εμφανής, καθώς οι “Πράσινοι” αδυνατούν να κάνουν παιχνίδι κάτω από αυτήν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ο Ρικ Πιτίνο βλέπει τις επιλογές του να είναι φανερά περιορισμένες στη θέση “5”, με τον Παπαγιάννη ουσιαστικά να είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη κατάσταση.

Ο νεαρός σέντερ το τελευταίο διάστημα δείχνει αναγεννημένος παρουσιάζοντας εξαιρετικός πρόσωπο τόσο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα όσο και σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο παραμένει και πάλι μόνος. Ο Ρικ Πιτίνο γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση που ο Παπαγιάννης απουσιάσει από τη σύνθεση του ο Παναθηναϊκός θα έχει τεράστιο πρόβλημα κάτω από τη ρακέτα. Η αδυναμία αυτή μπορεί να μην φαίνεται στα παιχνίδια εντός των τειχών, ωστόσο στην Ευρωλίγκα το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, με τους “Πράσινους” να έχουν νεκρά διαστήματα και άσχημα ποσοστά στα ριμπάουντ απουσία ποιοτικού ψηλού.

Αυτό επιχειρεί να διορθώσει ο Αμερικανός προπονητής αναζητώντας στην αγορά της χώρας του τον παίκτη – κλειδί που θα δώσει στην ομάδα του τα στοιχεία που χρειάζεται. Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ του sdna.gr ο “εκλεκτός” για τη θέση του δεύτερου σέντερ ήταν ο 22χρονος Κένι Γούτεν. Η περίπτωσή του μάλιστα εξετάστηκε ενδελεχώς από τον Πιτίνο ωστόσο δεν προχώρησε μιας και ο παίκτης κατάφερε να πάρει την ευκαιρία του στο  ΝΒΑ υπογράφοντας μικρής διάρκειας συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νικς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments