Αθλητισμός

Ξάνθη ΕΠΟ ποινή: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Ακριτικής ομάδας

Ξάνθη ΕΠΟ ποινή: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Ακριτικής ομάδας
Ξάνθη ΕΠΟ ποινή: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία της Ακριτικής ομάδας.

Ξάνθη ΕΠΟ ποινή: Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Διευθυντής Aδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, είχε εισηγηθεί την ανάκληση άδειας της Ξάνθης.  Τελικά αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν επίσημα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι η ΕΠΟ προχώρησε στην ανάκληση της άδειας της ακριτικής ομάδας. Παράλληλα επέβαλε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ- το ανώτατο πρόστιμο που προβλέπει ο κανονισμός αδειοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η απόφαση δεν βάζει οριστικό τέλος στις περιπέτειες της Ξάνθης.  Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για τη μεταβίβαση των μετοχών, εντός των 10 ημερών που προβλέπεται από το νόμο. Σε λίγες ημέρες η Ακριτική ομάδα θα μάθει την ετυμηγορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments