Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: “Ψάχνεται” για σέντερ “λαβράκι” ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: “Ψάχνεται” για σέντερ “λαβράκι” ο Μπαρτζώκας
Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός "χτενίζει" την αγορά για ψηλό και περιφερειακό και δείχνει να καταλήγει σε ονόματα - εκπλήξεις.

Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μείνει σε τροχιά 8αδας αν και πλέον είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να μπει στα playoffs. Αν θέλει όμως να έχει μια ελπίδα για κάτι τέτοιο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι με τη Ζενίτ και για το λόγο αυτό όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, αφού ο επαγγελματισμός του είναι πάντα στα υψηλότερο επίπεδο, αλλά το ότι πήγε για προπόνηση μετά το μαιευτήριο στο οποίο γεννήθηκε το έκτο παιδί του με την Ολυμπία Χοψονίδου, δείχνει αν μη τι άλλο την κρισιμότητα της εποχής για τον Ολυμπιακό.

Πάντως ο Ολυμπιακός θα πάει και σε αυτό τον αγώνα χωρίς νέα πρόσωπα αφού η αγορά αυτή τη στιγμή έχει στερέψει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ζητάει. Ο ψηλός και ο περιφερειακός που θέλει ο κόουτς του Ολυμπιακού, είναι δυσεύρετοι αυτή την περίοδο, με δεδομένο ότι ψάχνει για παίκτες πρώτης γραμμής. Ο Ολυμπιακός ακόμα και στα συμβόλαια παικτών που πήγε να “σπάσει” από μικρομεσαίες ομάδες βρήκε κλειστές πόρτες.

Παίζουν δύο ονόματα

Πάντως, η προσοχή έχει στραφεί όπως και πολλές άλλες φορές στην αγορά της Τουρκίας, η οποία πράγματι έχει πολύ καλές περιπτώσεις παικτών και  οι “ερυθρόλευκοι” κοιτάνε προς τα εκεί μήπως βρουν ευκαιρία να πάρει παίκτη από κάποια ομάδα με οικονομικά προβλήματα. Δύο ονόματα είναι αυτά που έχουν βγει στο προσκήνιο. Ο περιφερειακός είναι ο Άντριου Άντριους και ο ψηλός είναι ο Τζόνι Χάμιλτον της Νταρουσάφακα. Επίσης κοιτάζει την αγορά της Κίνας και το ενδεχόμενο να φύγει κάποιος παίκτης από εκεί, κάτι που είναι σύνηθες. Ότι και να γίνει πάντως, ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτες, έστω για να βγει η χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments