Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Λαμία: Αλλαγές στο κέντρο ετοιμάζει ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ Λαμία: Αλλαγές στο κέντρο ετοιμάζει ο Φερέιρα
ΠΑΟΚ Λαμία: Παρά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του γι' αυτό τον λόγο ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στον επικείμενο αγώνα με τη Λαμία.

ΠΑΟΚ Λαμία: Η επικράτηση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη επί του Αστέρα Τρίπολης άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε με 3-1 των Αρκάδων, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην μένει ωστόσο ικανοποιημένος με τη συνολική απόδοση ποδοσφαιριστών του. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες που απαρτίζουν τη μεσαία γραμμή, καθώς περίμενε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και δημιουργία στο παιχνίδι της ομάδας του.

Μάλιστα η εικόνα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να φέρει αλλαγές στην επικείμενη αναμέτρηση με την Λαμία στο ΔΑΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με μοναδικό στόχο άλλη μία νίκη, η οποία θα διατηρήσει τον σύλλογο σε απόσταση βολής από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά” αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, αλλάζοντας τα πρόσωπα που απάρτιζαν το κέντρο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά, ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να επαναφέρει τον Μίσιτς σε θέση δημιουργικού μέσου – είχε παίξει ως 10αρι κόντρα στον Αστέρα- και στη θέση αυτού πίσω από τον επιθετικό να τοποθετήσει έναν εκ των Πέλκα ή Μπίσεσβαρ. Επίσης αλλαγή θα πραγματοποιήσει και στο αμυντικό του χαφ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντόουγκλας Αουγκούστο περνώντας στη θέση του Βραζιλιάνου τον Εσίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments