Αθλητισμός

ΑΕΚ – Μέντες: Κρατάει επαφή με τον Πορτογάλο μάνατζερ η Ένωση

ΑΕΚ – Μέντες: Κρατάει επαφή με τον Πορτογάλο μάνατζερ η Ένωση
ΑΕΚ - Μέντες: Η πλευρά της Ένωσης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Πορτογάλο ατζέντη ανεξάρτητα τι θα γίνει με την υπόθεση Ολιβέιρα.

ΑΕΚ – Μέντες: Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο Νέλσον Ολιβέιρα για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Γουλβς και όλα είναι πιθανά για την παραχώρηση του. Η Αγγλική ομάδα έκανε μια πρώτη κρούση για την απόκτηση του παίκτη, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πείσει τους “κιτρινόμαυρους” να απαντήσουν θετικά.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φημολογία ότι η Γούλβς θα επιστρέψει με νέα πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε με μεσάζοντα τον μεγάλο Πορτογάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες. Πρόκειται για έναν μάνατζερ που έχει στο πελατολόγιο του πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κρατάει επαφή η ΑΕΚ

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην υπόθεση Ολιβέιρα, η ΑΕΚ έχει κερδίσει από αυτή την υπόθεση. Οι “κιτρινόμαυροι” ήρθαν σε επαφή με τον γνωστό μάνατζερ και θέλουν να κρατήσουν καλές σχέσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερε επεξήγηση στο γιατί η Ένωση θέλει να έχει ανοιχτό κανάλι με έναν από τους καλύτερους ατζέντηδες στον κόσμο.

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Μέντες καθώς η ΑΕΚ έχει δείξει πολλές φορές το ενδιαφέρον της για την Πορτογαλική αγορά. Όπως είπαμε και πριν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο γραφείο του Μάντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments