Αθλητισμός

Βασίλης Τοροσίδης Ολυμπιακός: “Αγνοείται” ο Έλληνας αμυντικός

Βασίλης Τοροσίδης Ολυμπιακός: “Αγνοείται” ο Έλληνας αμυντικός
Βασίλης Τοροσίδης Ολυμπιακός: Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Βασίλης Τοροσίδης Ολυμπιακός: Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε  στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως στο παρελθόν. Μετά την περιπέτεια του στην Ιταλία ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Όμως ο Τοροσίδης είναι εξαφανισμένος το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 80′. Απο τότε βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής, εκτός από τον επαναληπτικό με την Καλαμάτα, που βρέθηκε στον πάγκο.

Είναι φανερό ότι ο Πέδρο Μάρτινς δεν υπολογίζει τον Βασίλη Τοροσίδη. Εμπιστεύεται ακόμα και πριν τον Έλληνα αμυντικό τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος μπορεί σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Τυνήσιος αποκάλυψε υπάρχουν προσφορές και γίνονται διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του. Από τη στιγμή που ο Γκασπάρ μπαίνει στις αποστολές, Ο Τοροσίδης δεν χωράει στη 18άδα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μπορεί να ξαναμπει στο προσκήνιο αν παραχωρηθεί ο Τσιμίκας. Μέχρι τότε θα παραμένει εκτός αποστολής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments