Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0: Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και με το εμφατικό 3-0 πήραν άλλη μια νίκη

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου κι έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα play offs της Super League. Οι «πράσινοι» πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα (για πρώτη φορά) και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας (-6 από την ΑΕΚ), λίγες ημέρες πριν μεταβούν στη Λάρισα για το ματς της 21ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

 Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, προηγήθηκε στο 4΄ με το «κεραυνό» του Δημήτρη Κουρμπέλη (πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα), έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια πριν σκοράρει με τακουνάκι ο Μακέντα, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης «γύρισε» πίσω την φάση και με την βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ καθώς πριν την ασίστ του Ζαχίντ προς τον Ιταλό, είχε προηγηθεί φάουλ του Ινσούα.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους μετά το 32ο λεπτό, όταν ο Κιβρακίδης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 66΄ ο Σένκεφελντ «έγραψε» το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά και μετά από ασίστ του Μακέντα, ο Περέα σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Ζαχίντ (68’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός).

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46’ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42’ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσιλας (Μακεδονίας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments