Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε εύκολα το απόγευμα της Πέμπτης επί του Πανιωνίου με 2-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 20η αγωνιστική της Super League κι απέκτησε πλέον πολύ μεγάλο προβάδισμα (+11 βαθμών), από τον 13ο Παναιτωλικό (21 έναντι 10 βαθμών) και τη ζώνη του μπαράζ παραμονής.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την 8η σερί του ήττα στο πρωτάθλημα, καταγράφει σχετικό αρνητικό ρεκόρ και παραμένει «βυθισμένος» στην τελευταία θέση της κατάταξης. Δύο γκολ ακυρώθηκαν για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς Αραμπούλι στο 43′ και Τασουλής στο 86′ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το ματς

«Κρύο» ματς, ασορτί με τον καιρό στην Τρίπολη, ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα, είχε μεν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο ρόλος του Πανιωνίου ήταν αρκετά παθητικός στο μεγαλύτερο μέρος στα πρώτα 45 λεπτά. Με τον Νίκο Παπαδόπουλο να παρακολουθεί σαν θεατής το παιχνίδι σε αυτό το διάστημα. Στο 18’ οι Αρκάδες έχασαν τον Σίτο με τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Ριέρα. Πάντως, παρά την υπεροχή της, η ομάδα του Ράσταβατς δεν είχε αρκετές ευκαιρίες. Παρά μόνο τη μεγάλη φάση στο 28’ με τον Κρέσπι, που έπειτα από την ωραία προσπάθεια του Ριέρα από τα αριστερά, έκανε άτσαλο σουτ από το ύψος του πέναλτι και αστόχησε.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 35’ με την εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, μετά το χέρι του Γιάννη Μασούρα μέσα στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα στο 43’ με τον Αραμπούλι, αλλά δεν έγινε το 1-1, αφού ο 26χρονος επιθετικός ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης και ορθώς ακυρώθηκε το γκολ. Ουσιαστικά, η μόνη απειλή ήταν το ψαλιδάκι του Εμμανουηλίδη στο 22’ από πλευράς «κυανέρυθρων».

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για τον Αστέρα μετά τα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Ο Μαρκ Φερνάντεθ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Ιγκλέσιας κρατήθηκε στην ίδια ευθεία με την αντίπαλη άμυνα και με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Κότνικ, που έδειξε να αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας. Πλέον, οι «κυανέρυθροι» έπρεπε να ανέβουν… βουνό για να πάρουν κάτι από το ματς, ενώ οι Αρκάδες ήθελαν, απλώς, μια καλή διαχείριση για να βάλουν το «τρίποντο» στο σακούλι, παίζοντας κόντρα σε μια ομάδα που επί της ουσίας δεν τους είχε απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments