Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Αταλάντα: Ο Καμαρά ευθύνεται για το ενδιαφέρον των Ιταλών

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Αταλάντα: Ο Καμαρά ευθύνεται για το ενδιαφέρον των Ιταλών
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Αταλάντα: Στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα αριστερού μπακ μπήκε πρόσφατα και η ιταλική ομάδα.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Αταλάντα: Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι το μήλον τη έριδος για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας έχει βέβαια την τιμητική του στην Ιταλία με τη Νάπολι να εμφανίζεται ως ο κυριότερος προορισμός για τον διεθνή αριστερό μπακ, καθώς οι Παρτενοπέι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Τσιμίκα μπήκε πρόσφατα και η Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο δεν είχε “προσέξει” τον Έλληνα μπακ, αλλά ενδιαφερόταν για άλλον παίκτη του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες στα μπλοκάκια των ανθρώπων της Αταλάντα.

Οι σκάουτερς της Ιταλικής ομάδας όσο παρακολουθούσαν τον Καμαρά, τους τράβηξε την προσοχή ο Τσιμίκας και έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον. Βέβαια τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι απαγορευτικά για την Αταλάντα. Οι Ιταλοί θεωρούν ότι πιο εύκολα θα πείσουν τους Πειραιώτες να ρίξουν τις απαιτήσεις του για τον Καμαρά παρά για τον Τσιμίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments