Αθλητισμός

Όλα Τοϊβόνεν Παναθηναϊκός: Στη λίστα των Πρασίνων ο Σουηδός

Όλα Τοϊβόνεν Παναθηναϊκός: Στη λίστα των Πρασίνων ο Σουηδός
Όλα Τοϊβόνεν Παναθηναϊκός: Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα για την επίθεση είναι αυτή του Σουηδού.

Όλα Τοϊβόνεν Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι σαρώνουν την ευρωπαϊκή αγορά για την ενίσχυση της ομάδας. Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Νάγκι, Ανουάρ και Αγιούμπ, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρκετές περιπτώσεις στο μπλοκάκι του. 

Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού” είναι αυτή του Όλα Τοϊβόνεν. Ο Σουηδός επιθετικός αγωνίζεται στην Αυστραλία με τη φανέλα της Μέλμπουρν Βίκτορι, πραγματοποιώντας πολύ καλή χρονιά, έχοντας σκοράρει 8 γκολ και έχοντας μοιράσει 2 ασίστ σε μόλις 12 παιχνίδια.

Ο 33χρονος φορ είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τουλούζ, Ρεν, Σάντερλαντ, PSV Αϊντχόβεν και Μάλμε. Μάλιστα ο Τοϊβόνεν αποτελεί τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μάλμε. Η μεταγραφή του 21χρονου, τότε, Τοϊβόνεν κόστισε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι Σουηδός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όλα Τοϊβόνεν δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα για την επίθεση του Παναθηναϊκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments