Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μαρτίνς και ο αντί – Σεμέδο

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μαρτίνς και ο αντί – Σεμέδο
Ολυμπιακός ΑΕΚ: Οι "Ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τη προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την "Ένωση", με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να βρει λύση στο κενό που αφήνει η απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Το πέρασμα από την Κρήτη και τον ΟΦΗ μπορεί να χάρισε στους “Ερυθρόλευκους” το πολυπόθητο τρίποντο, ωστόσο στέρησε τη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο από το σημαντικό κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος στο φινάλε της αναμέτρησης με τους Κρητικούς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, προκαλώντας κατά συνέπεια ένα τεράστιο κενό, το οποίο καλείται ο Πέδρο Μαρτίνς να καλύψει τη Κυριακή κόντρα στην “Ένωση”.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά τον ΟΦΗ επιστρέφει ξανά στις προπονήσεις καταστρώνοντας με την ομάδα του τα πλάνα που θα ακολουθήσει στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχήμα 4-3-3 με μοναδική αλλαγή τον αντικαταστάτη του Σεμέδο στην αμυντική γραμμή. Έτσι παρτενέρ του εξαιρετικού χθες Μπα – ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει καπαρώσει θέση βασικού – αναμένεται να βρεθεί ένας εκ των Σισέ, Αβραάμ ή Μεριά.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πως κανένας από τους τρεις δεν βρίσκεται στην ετοιμότητα που εκείνος επιθυμεί, ωστόσο η απουσία του Σεμέδο επιτάσσει μία από τις παραπάνω επιλογές. Ο Σισέ είναι σταθερά το τελευταίο διάστημα η τρίτη επιλογή στα στόπερ, παρόλα αυτά ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής τον θέλει να μην βρίσκεται στα στάνταρντ που απαιτούνται για ένα ντέρμπι.

Από την άλλη, ο Αβραάμ δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Τέλος η τρίτη επιλογή ακούει στο όνομα Γιασίν Μεριά, με τον Αφρικανό εδώ και ένα μήνα να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός πλάνων από τον προπονητή του πληρώνοντας τις κάκιστες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται αλλαγές. Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments