Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Ζίβκοβιτς – Αρέσει και ο Ντάβιντσον

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Ζίβκοβιτς – Αρέσει και ο Ντάβιντσον
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι "Ερυθρόλευκοι" κινούνται στην αγορά προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η επικείμενη μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς αφήνει ένα μεγάλο κενό στις πτέρυγες των “Ερυθρόλευκων”. Οι Πειραιώτες αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να στερηθούν μια για πάντα τις υπηρεσίες του ταλαντούχου Πορτογάλου άσσου, με τον αγγλικό σύλλογο να αποκτά τα δικαιώματά του έναντι ποσού που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο εργάζονται πυρετωδώς τις τελευταίες ώρες προκειμένου η ομάδα να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει ο Ποντένσε. Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την άλλη εβδομάδα τα περιθώρια για ποιοτική προσθήκη στενεύουν, ωστόσο στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως μέχρι το φινάλε θα βρουν τον ιδανικό παίκτη που θα έρθει και θα ταιριάξει άμεσα με το υπόλοιπο ρόστερ.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που προτείνονται, τα δημοσιεύματα θέλουν να βρίσκεται και ο επιθετικός της Μπενφίκα, Άντρια Ζίβκοβιτς. Ο 23χρονος προτάθηκε από τον Πορτογάλο ατζέντη Χόρχε Μέντες, ο οποίος την ίδια ώρα “ευθύνεται” για την μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Ολυμπιακός εκτός του Ζίβκοβιτς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί το ρεπορτάζ των Πειραιωτών είναι και ο Βραζιλιάνος, Ντάβιντσον, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκιμαράες. Η περίπτωση του τελευταίου φαντάζει αρκετά δύσκολη, καθώς η ομάδα του για να τον παραχωρήσει αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αμείβεται με περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments