Video

Έλενα Χριστοπούλου GNTM: “Δεν ξέρω αν θα είμαι στην επόμενη σεζόν”

Έλενα Χριστοπούλου GNTM: “Δεν ξέρω αν θα είμαι στην επόμενη σεζόν”
Έλενα Χριστοπούλου GNTM: Η γνωστή book τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι στον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μόδας.

Έλενα Χριστοπούλου GNTM: Τα τελευταία χρόνια η γνωστή book είναι κόουτς στον διαγωνισμό μόδας. Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”. Μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε την καλεσμένη του για το My Style Rocks. Φυσικά η απορία είναι αν η παρουσία της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ της απαγορεύει να επιστρέψει στο GNTM.

“Δεν ξέρω. Δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι… δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ. Μέχρι να τελειώσει το My style rocks θα είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, έχω τα μοντέλα μου, έχω τα ρούχα μου”.Για τις δύο νικήτριες του GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου είπε:Για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελικού του GNTM η ίδια εξήγησε:

«Η τελική τριάδα ήταν πολύ ωραία! Εγώ δεν το έζησα πραγματικά εκείνη την ώρα γιατί μιλούσα με τη Ζενεβιέβ και δεν είχαμε καταλάβει τι γινόταν… Μιλούσαμε με τη Ζεν και κάποια στιγμή μου λέει “ώπα κάτι έγινε, πάμε λίγο μέσα” και μπήκαμε απλά. Μετά καταλάβαμε. Ρωτούσαμε τι έγινε, μου λέει η Ζεν ότι βγάλαμε δύο. Χαρήκαμε πολύ όμως εγώ και η Ζεν. Τις είχαμε πάρα πολύ καιρό κοντά μας! Η μία έκανε κάποια πράγματα, η άλλη κάποια άλλα πολύ καλά». Θυμίζουμε ότι η παραγωγή δέχτηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι χάθηκαν οι ψήφοι και βγήκαν δυο νικήτριες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments