Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά Ολυμπιακός: Λύνεται άμεσα το συμβόλαιό του

Γιασίν Μπενζιά Ολυμπιακός: Λύνεται άμεσα το συμβόλαιό του
Γιασίν Μπενζιά Ολυμπιακός: Στη Ντιζόν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός.

Γιασίν Μπενζιά Ολυμπιακός: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός. Ο Γιασίν Μπενζιά δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και φαίνεται πως θα προτιμούσε και ο ίδιος να πάει σε μία ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτή η ομάδα θα είναι η Ντιζόν, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου Αλγερινού. Ο Μπενζιά φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη γαλλική ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να λύσει το συμβόλαιό του και να μετακομίσει και επίσημα στη Γαλλία.

Μάλιστα ο προπονητής της Ντιζόν, Στεφάν Ζομπάρ, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον Γιασίν Μπενζιά, λέγοντας μάλιστα ότι οι ενδείξεις για την απόκτησή του είναι θετικές.

“Ναι, θα μπορούσε να με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά, στα οποία δεν είμαστε δυνατοί. Πρέπει να δούμε και την πολιτική της Ντιζόν. Επικεντρωνόμαστε πολύ στην προσωπικότητα του παίκτη, στον χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά που μπορεί να έχει εκτός αγωνιστικού χώρου. Για τον Μπενζιά όλες οι ενδείξεις που έχουμε είναι θετικές, αλλά για να έρθει ένας παίκτης σ’ εμάς, θα πρέπει να έχει τη θέληση να έρθει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ντιζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments