Αθλητισμός

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τους “Πράσινους”

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τους “Πράσινους”
Καρλίτος Παναθηναϊκός: Το "Τριφύλλι" βρίσκεται πολύ κοντά στην επικύρωση μιας σπουδαίας συμφωνίας, την οποία καρπώνεται προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα.

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του “Τριφυλλιού” μετά από αρκετά χρόνια δείχνει να προχωρά με σοβαρότητα, με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα να ηγείται της προσπάθειας της ενίσχυσης της ομάδας του Γιώργου Δώνη με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Καταλανός δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής, φθάνοντας σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που ήδη από τα πρώτα τους παιχνίδια φαίνεται πως έχουν όλα τα στοιχεία που θα ανεβάσουν επίπεδο τον φετινό Παναθηναϊκό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η περίπτωση του Καρλίτος, με τον Ισπανό επιθετικό να έρχεται την επόμενη εβδομάδα και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “Πράσινους”. Ο έμπειρος στράικερ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 ευρώ, με προοπτική να ξεκινήσει επίσημα στο “Τριφύλλι” το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 29χρονος έχοντας αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν σε Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε να καταλήξει στους “Πράσινους” μετά από τις συνεχείς συνομιλίες με τον συμπατριώτη του Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός φέρεται πως ετοίμαζε τη συγκεκριμένη μεταγραφή εδώ και ένα μήνα, μια συμφωνία που όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ιδανική για τους “Πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρλίτο αναμένεται να ολοκληρώνει την χειμερινή του ενίσχυση, εκτός εάν στο διάβα του βρεθεί κάποια ακόμη ελκυστική περίπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments