Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός τον φέρνει στο Λιμάνι

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός τον φέρνει στο Λιμάνι
Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ο νεαρός γκολκίπερ στάθηκε άτυχος και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός:Ο νεαρός γκολκίπερ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον “δικέφαλο του Βορά” τον έφερε στο περιθώριο. Από τη στιγμή που έμενε ελεύθερος, αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Για μεγάλο διάστημα ο Σιαμπάνης φλέρταρε με τον Παναθηναϊκό. Τελικά ο νεαρός ήρθε στην Αθήνα,αλλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθάρισαν ότι πιστεύουν πολύ στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση του δανεισμού είναι η καλύτερη για όλες τις πλευρές.

Άτυχος ο Σιαμπάνης

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει τον παίκτη στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο ο 19χρονος δεν έπαιζε στην πρώτη ομάδα, αλλά σε αυτή των νέων. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς είδε την σεζόν του να λαμβάνει πρόωρο τέλος λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουίγκαν και επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα, αφού η σεζόν τελείωσε για αυτόν. Ο Σιαμπάνης αναμένεται να χειρουργηθεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο και λογικά θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση την επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments