Αθλητισμός

Οκτάβιους Έλις Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκος” ο παίκτης του Προμηθέα

Οκτάβιους Έλις Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκος” ο παίκτης του Προμηθέα
Οκτάβιους Έλις Ολυμπιακός: Μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Πειραιά είναι ο 26χρονος άσος του Προμηθέα Πατρών.

Οκτάβιους Έλις Ολυμπιακός: Tον παίκτη που ψάχνει για τη θέση του σέντερ φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Οκτάβιους Έλις πληρώνοντας το σχετικό buy out που έχει ο παίκτης με τον Προμηθέα. Η αποχώρηση του Ουίλι Ριντ άφησε ένα μεγάλο κενό στη συγκεκριμένη θέση, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να παλεύει σχεδόν μόνος του στους τελευταίους αγώνες των Πειραιωτών κάτω από τις ρακέτες.

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε εντολή για άμεση απόκτηση ενός πενταριού, που θα συμπληρώσει τον Μιλουτίνοφ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ιθύνοντες της ομάδας λοιπόν, βγήκαν στην αγορά και μετά από έρευνα προσέγγισαν τον παίκτη της ομάδας της Πάτρας, ο οποίος τις δυόμισι σεζόν που έχει αγωνιστεί έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Μάλιστα αρκετές ομάδες ασχολήθηκαν μαζί του ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με τον δικό του τρόπο και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ. Ο Έλις θα αγωνιστεί με τη Βενέτσια και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με τους Πειραιώτες που θα πληρώσουν το buy-out.

Τα εναπομείναντα ματς της Euroleague θα χρησιμοποιηθούν ως εμπειρία για όσα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Σημειώνεται, πως ο ψηλός του Προμηθέα έχει κάνει εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις μετρώντας 10,8 πόντοι, 6,3 ριμπάουντ και 1,1 μπλοκ κατά μέσο όρο στο Eurocup. Στη Basket League μετρά φέτος 10,8 πόντους και 7,1 ριμπάουντ ανά ματς. Στο παρελθόν έχει περάσει από Μόρναρ Μπαρ και Ενισέι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments